Termeni si conditii

1.Termeni generali
Pagina de internet www.barf.ro în continuare: „pagina de internet”, „website”, “site” sau „pagina”) este creată şi administrată de S.C. Creartflow S.R.L. (în continuare: „Creartflow” sau „noi”). Prin „utilizator” se înţelege orice persoană care accesează această pagină de internet.

1.1 Acceptarea condiţiilor de utilizare
Prin simplul fapt că accesaţi această pagină de internet se consideră că aţi citit, cunoaşteţi, ati înţeles, acceptaţi şi vă obligaţi să respectaţi în totalitate Termenii şi Condiţiile de Utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să părăsiţi imediat pagina de internet şi să nu utilizaţi conţinutul sau informaţiile prezentate pe această pagină. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: contact@barf.ro.

1.2 Modificări
Putem modifica oricând şi fără nici o justificare sau înştiinţare, atât conţinutul şi/sau forma website-ului, precum şi aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare. Din acest motiv va rugăm să va informaţi din timp în legătură cu eventualele modificări şi să va familiarizaţi cu acestea. Modificările intră în vigoare la momentul publicării pe website.

1.3 Interdicţii
Parcurgerea conţinutului acestei pagini se face numai în scop personal. Se interzice, fără acordul nostru scris, întrebuinţarea paginii sau a unor părţi ale acesteia, care nu este conformă cu utilizarea în scop personal, cum ar fi, dar nelimitat la: efectuarea de comunicări prin poşta electronică, folosind orice date procurate în mod direct sau indirect de pe această pagină, prezentarea publică, download-ul, multiplicarea, transferul neautorizat de date, tipărirea, reproducerea, distribuirea, participarea la transfer sau vânzare, efectuarea de copii, upload-ul, modificarea în orice fel a paginii de internet sau a unor părţi ale acesteia, atât sub aspectul conţinutului, cât şi al formei. Dacă beneficiaţi de acordul nostru scris pentru efectuarea unor modificări, ţineţi cont de faptul că acest acord nu vă permite să ştergeţi sau să modificaţi datele existente care se referă la drepturile de autor şi/sau semnul comercial.

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conţinut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la această pagină, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum şi perturbarea, în orice mod, a funcţionării normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii îşi asumă răspunderea pentru consecinţele propriilor fapte ce nu sunt în concordanţă cu legea şi cu prezentele condiţii, precum şi pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârşirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecţie, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini în moduri sau scopuri care contravin legii sau Condiţiilor de Utilizare, precum şi de a solicita sancţionarea conform legii, a utilizatorilor care au acţionat/acţionează în scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conţinutului sau aspectului paginii sau care afectează în orice mod securitatea acesteia.

1.4 Materialele trimise de utilizatori
Prin însuşi faptul că utilizatorul este de acord să ne trimită orice fel de materiale (texte, fotografii, secvenţe video), Creartflow obţine drepturi exclusive asupra materialelor respective. În situaţia în care utilizatorul nu este şi proprietarul materialelor trimise, acesta trebuie să garanteze că a primit acordul expres al proprietarului de drept privind expedierea acestora. Aceste drepturi se supun regimului instituit de Legea nr.8/1996, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Prin urmare, Creartflow va putea, neîngrădit şi în mod exclusiv, să utilizeze, să publice, să adapteze, să modifice, să suprapună cu alte lucrări, să traducă, şi să distribuie materialele astfel dobândite, în orice formă şi prin orice mijloace media cunoscute sau viitoare, în orice scop şi fără despăgubiri, chiar şi după modificarea sau anularea acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare. Utilizatorii care trimit materialele acceptă de asemenea că pentru materialele furnizate nu va fi achitat niciun fel de onorariu.

Materialele pot fi publicate pe pagina noastră de internet o dată sau de mai multe ori, fără limite de timp, însă publicarea lor nu este obligatorie. Creartflow are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge parţial sau total materialele şi informaţiile pe care utilizatorii le publică pe pagina sa de internet.

2. Magazinul online
Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică pentru clienţii a căror reşedinţă se află pe teritoriul României sau al Uniunii Europene.

Vânzătorul este S.C. Creartflow S.R.L. (informaţii detaliate aici) care detine in exclusivitate magazinul on-line Barf.ro, iar clientul este un vizitator al acestui website, persoană fizică adultă, responsabilă din punct de vedere juridic, o firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite online o comandă fermă vânzătorului şi face plata contravalorii comenzii cu numerar la livrare (ramburs) sau folosind card de debit sau de credit ori transfer bancar prin ordin de plată.

Vânzătorul se angajează să livreze un produs care este corect din punct de vedere tehnic, în termenul de valabilitate, în ambalajul original şi care corespunde tipului şi descrierii produsului listat pe www.barf.ro.

Cumpărătorul este responsabil pentru corectitudinea şi exhaustivitatea datelor introduse în formularul de comandă.

Prin emiterea comenzii, cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website.

Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, în întregime sau parţial, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi înainte de a efectua primele comenzi pe acest website, la adresa de e-mail: contact@barf.ro sau la adresa sediului companiei (informaţii detaliate aici).

Barf.ro poate decide respingerea unei comenzi sau nelivrarea unor produse dacă descoperă folosirea abuzivă a website-ului ori constată că datele înscrise în comandă sunt incomplete sau incorecte.

Navigarea prin conţinul website-ul barf.ro este gratuită pentru uz personal.

Serviciile oferite de către magazinul barf.ro nu includ costurile clientului pentru utilizarea echipamentelor informatice şi a servicilor de conectare la internet pentru a accesa website-ul nostru. De asemenea, Creartflow nu este responsabil de costurile folosirii serviciilor de telefonie, referitoare la traficul de date sau de orice alte costuri care pot apărea pentru a comanda sau pentru a naviga/căuta pe internet.

Imaginea care ilustrează produsul pe pagina de internet dedicată descrierii acestuia nu corespunde în mod neapărat cu imaginea reală a produsului. Ne rezervăm dreptul de a exista erori la inserarea automată a detaliilor produselor în sistem: descriere, fotografie, preţul şi număr de articole, şi la confirmarea automată a comenzilor. În cazul unor erori, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii noştri. Produsele livrate sunt ambalate astfel încât acestea să nu fie deteriorate pe parcursul transportului în condiţiile unei manipulări normale.

3. Cumpărare, modalităţi plată si livrare
Creartflow garantează că plăţile dvs online sunt sigure şi se pot efectua prin toate tipurile de card de credit şi debit. De asemenea sunt acceptate plăţile prin transfer bancar, prin ordin de plată, sau cu plată ramburs, în numerar la curier în momentul livrării comenzii.

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC (VISA/MAESTRO/MASTERCARD).

_Daca ati ales metoda de plata ” ONLINE PRIN CARD BANCAR ” este necesar
sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in
pagina securizata a procesatorului de plati. _

_ – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si
MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) _

_se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D SECURE” elaborat de
organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de
securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la
comerciant. _

_ – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de
cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, _

_la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele
procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele
Visa si MasterCard._

Livrăm pe tot teritoriul României în 2-5 zile lucrătoare de la procesarea comenzii dumneavoastră şi în Europa în 1-3 săptămâni.

Costul de livrare este de 25,00 de lei  în România pentru comezile mai mici de 200,00 de lei şi gratuit pentru comenzile ce depăşesc această sumă.(Plata in ramburs,rambursul se plateste de catre cumparator.)

Pentru informaţii detaliate despre achiziţionare, modalităţi de plată, livrare, reclamaţii, returnarea sau înlocuirea unor produse şi exercitarea dreptului de retragere vă rugăm să consultaţii secţiunile dedicate sau sa ne contactati.

4. Drepturile de proprietate intelectuală
Conţinutul acestui site este protejat de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Prin “drepturi de proprietate intelectuală” se înţeleg: drepturile de autor si conexe, drepturile decurgând din marcă, precum şi orice alte drepturi recunoscute de legislaţia română, tratatele şi convenţiile la care România este parte, în domeniul proprietăţii intelectuale.

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparţin Creartflow sau au fost cedate Creartflow de către terţi. Prin “materiale” se înţeleg: fotografii, imagini video, texte şi alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Acestor materiale li se acordă permisiunea de publicare – exclusiv în scopuri publicitare, editoriale şi informative – în ziare, reviste şi mijloace media electronice. O altă întrebuinţare a materialelor de pe această pagină nu este permisă. De asemenea, se interzice utilizarea oricăror materiale de pe această pagină în strânsă legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a produselor ori serviciilor de orice tip, precum şi multiplicarea conţinutului acestei pagini de internet. Dacă aţi obţinut permisiunea noastră scrisă de a utiliza anumite materiale publicate pe această pagină de internet, ţineţi seama de faptul că nu aveţi dreptul să transferaţi, subcontractaţi sau atribuiţi altcuiva această permisiune şi că va fi anulată orice încercare intenţionată de transfer, subcontractare sau atribuire.

Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condiţiile şi cerinţele descrise aici. Pentru toate situaţiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum şi sancţionarea conform legislaţiei în vigoare.

4.1 Imagini şi video
Toate fotografiile, imaginile, clipurile video, informaţiile personale şi alte materiale care apar pe acest site sunt deţinute în exclusivitate de Creartflow. Drepturile de autor pentru toate materialele prezente pe acest site aparţin Creartflow. Toate drepturile sunt rezervate. Permisiunea de a utiliza aceste materiale este acordată doar pentru publicitate, editorial şi în scop informativ pentru publicarea în ziare, reviste şi online a informaţiilor despre magazinul Creartflow şi a produselor sale. Orice altă utilizare a materialelor de pe website-ul Creartflow nu este permisă. De asemenea, nu este permisă utilizarea oricărui material de pe acest site, în legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a unor produse sau servicii de orice fel. Permisiunea de utilizare a acestui site nu poate fi transferată, subcontractată sau alocată şi orice transfer intenţionat sau realizat, cesiune sau subcontractare este considerată nulă şi neavenită. Folosind materiale de pe acest website reprezentanţii mass-media se angajează să respecte pe deplin limitele stabilite prin prezentul document, termenii şi condiţiile acestuia.

Creartflow face un efort considerabil pentru a furniza date corecte şi actuale pe site-ul său web, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea şi exhaustivitatea acestora şi nu acceptă dreptul de reclamaţii referitor la acestea.

barf.ro nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil şi disponibil, şi că nu va conţine erori sau viruşi. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc.

barf.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecinţă), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conţinut care este postat pe el sau adăugat de către alţi utilizatori.

Mass-media şi alţi utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească Creartflow pentru fiecare şi toate plângerile, costurile, daunele sau obligaţiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către acelaşi utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.

5. Protecţia datelor cu caracter personal
S.C. Creartflow S.R.L. este conştientă de faptul că mulţi consumatori şi utilizatori care vizitează website-ul nostru (barf.ro) sunt preocupaţi de informaţiile pe care le au completat on-line şi se întreabă cum sunt acestea păstrate şi folosite.

Despre politica de protecţie şi confidenţialitate a datelor cu caracter personal de pe website-ul nostru vă puteţi informa aici şi despre securitatea plăţii cu cardul de credit sau debit vă puteţi informa aici.

6. Politica de returnare
La primirea coletului, vă rugăm să verificaţi produsele primite şi eventualele deteriorări ale acestora, în prezenţa curierului care face livrarea. În cazul în care coletele prezintă deteriorări externe vizibile, cumpărătorul are dreptul de a refuza primirea comenzii. Vă rugăm să verificaţi produsele primite consultând şi factura, iar dacă un produs lipseşte sau a fost livrat greşit curierul şi Creartflow trebuie notificaţi pe loc. Verificarea corectitudinii conţinutului coletului faţă de comanda emisă este responsabilitatea clientului, iar reclamaţiile ulterioare referitoare la cantitatea şi tipurile de bunuri livrate nu pot să fie acceptate.

În cazul în care produsul primit are un defect de calitate sau există deficienţe ale materialului din care acesta este alcătuit, care nu au putut fi observate în momentul primirii coletului, sau doriţi pur şi simplu, din orice motiv, să înlocuiţi unul sau mai multe produse primite în bună stare şi conform comenzii dumneavoastră, vă rugăm să ne informaţi despre acestea la adresa de e-mail:contact@barf.ro. Vă vom asista cu plăcere pentru a programa returnarea şi înlocuirea lor cu produse similare sau pentru restituirea contravalorii produsului.

Termenul pentru returnarea parţială a produselor sau înlocuirea unor produse din cadrul comenzii dumneavoastră este de 15 zile de la primirea acestora. Reclamaţiile privind produsele neconforme vor fi facute potrivit Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

Returnarea produselor se va face prin intermediul companiei Posta Romana, Creartflow suportând costurile aferente transportului (livrarea acestora se face la următoarea adresă: SC Creartflow SRL, Str. 1 Decembrie ,Bl.17,Sc.I,Ap.10,Or.Balan,Jud.Hr,Cod .535200). Dacă optaţi pentru înlocuirea produselor, vă trimitem, fără costuri de livrare, produsele alese pentru substituire imediat ce Creartflow intră în posesia celor returnate. În cazul în care între cele două produse există diferenţă de preţ, în funcţie de fiecare situaţie în parte, clientul poate fi rugat să achite diferenţa. În cazul în care solicitaţi rambursarea contravalorii produselor, aceasta se va efectua imediat după primirea produselor returnate, prin aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

De asemenea clientul are dreptul de retragere din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, în conformitate cu Art. 9 din OUG 34/2014 privind Drepturile Consumatorilor. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând din la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa contact@barf.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, în care să specificaţi numărul şi data comenzii la care faceţi referire sau puteţi completa şi transmite electronic Formularul de retragere. Dacă folosiţi acestă opţiune, vă vom transmite fără întârziere prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere. Operatorii noştri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă asista pentru returnarea produselor.

După primirea informării referitor la retragerea dumneavoastră din contract, Creartflow va recupera produsele şi va suporta costurile aferente, solicitând companiei de curierat Urgent Cargus să colecteze produsele destinate returnării (livrarea acestora se face la următoarea adresă: S.C. Creartflow SRL ,Str.1 Decembrie,Bl.17,Sc.I ,Ap.10,Or. Balan,Jud.Hr,Cod.535200). În cazul în care recuperarea produselor nu se poate face prin intermediul companiei de curierat Urgent Cargus, iar clientul returnează produsele prin intermediul altei companii, costurile aferente transportului vor fi suportate de Creartflow. Produsele se returnează într-un colet care să protejeze conţinutul şi ambalajul original al acestora, iar pe nota de livrare este specificat „Returnare produse”. Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, exceptând acţiunile necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor; produsele nu vor fi utilizate. In cazul in care acestea prezintă urme de folosire (deosebiri faţă de fotografiile făcute de barf.ro respectivului obiect) ne rezervăm dreptul de a nu returna suma platită de client.

Dacă vă exercitaţi dreptul de retragere, in conditiile specificate, vă vom rambursa orice sumă de drept (valoare produs in momentul returnării plus costurile livrării), fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Creartflow va putea amâna rambursarea contravalorii produselor până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care Creartflow nu s-a oferit să recupereze el însuşi produsul (se va lua data cea mai recentă). Vom efectua rambursarea folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Consumatorul nu poate denunța unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

7. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Informațiile prezentate pe site-ul www.barf.ro servesc în scop educațional și informațional. Sub nici o formă, informațiile de pe acest site nu se substituie și nu exclud consultul medical. Informațiile de pe site nu servesc diagnosticării. Pentru probleme medicale, adresați-vă veterinarului.

Produsele sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și un mod de viată sănătos. A nu se depăși doza zilnică recomandaă pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este puăa la dispoziția noastăa de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, SC Creartflow SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

SC Creartflow SRL nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, iși asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, SC Creartflow SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanenăa a întregului conținut găzduit pe site.

SC Creartflow SRL nu garantează disponibilitatea n stocuri a tuturor produselor afișate.

Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor in posesia clientului.

SC Creartflow SRL nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produselor afișate pe site.

SC Creartflow SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.

SC Creartflow SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.
LEGATURI

Site-ul www.barf.ro poate găzdui legături (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

SC Creartflow SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru nici o pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMPANIEI
Denumirea: SC Creartflow SRL
Sediul social: Padureni nr. 99 jud. Mures
Numărul de înregistrare în Registrul Comerţului: J26/868/2014
Codul Unic de Înregistrare: 33592065
Capital social: 200 RON

Site-ul este temporar oprit din cauza invertarului. Refuză

Site creat de STARTpeNet