PULBEREA DE SCOICĂ VERDE

Glucozamina din pulberea de scoică verde reprezintă componenta de bază a fluidului sinovial și este implicată în metabolizarea nutrienților.De aceea cantitatea este permanent în scădere și se recomandă completarea ei cu colagen.
Doze recomandate: 1 g / 5 kg pusă pe hrană sau amestecată cu apă. (se așteaptă 10 minute pentru aceasta din urmă )
Cantitatea mare de glucozamina din pulberea de scoică verde ajută la regenerarea țesutului cartilaginos și a articulațiilor. Este un supliment nutritiv esențial pentru puii de dimensiune mare respectiv a câinilor bătrâni. Ca și tratament se recomandă atât câinilor cât și pisicilor adulte. Pulberea de scoică verde este o sursă bogată de glicozaminoglicani, proteine, și oligoelemente. Pulberea este baza fluidului sinovial și ajută la construirea cartilajului, care asigură mișcarea mai ușoară și mai bună a articulațiilor.
Dozare
Pentru câinii sănătoși de talie mică /pisici- 0, 5g pe zi, pentru câinii de talie medie-mare -1g pe zi,
Pentru câinii care suferă de o boală articulară doza administrată poate fi mai mare. Este importantă consultarea unui medic veterinar.
Pentru câțeii în creștere(până la 1,5 ani) se poate da în continuu, iar pentru câinii adulți se recomandă mai multe tratamente de 8 sâptămâni în decursul unui an întreg.

Comments are closed.

Published on: iulie 7, 2017
Written by: Gyoparka
Comments: Comments are off for this post.

Share this article

Site-ul este temporar oprit din cauza invertarului. Refuză

Site creat de STARTpeNet