ULEI DIN FICAT DE COD

Uleiul din ficat de cod este bogat în vitamina D3, care este deosebit de important în dezvoltarea cățeilor și a câinilor bătrâni. Vitamina D3 joacă un rol foarte important în asimilarea calciului, ajutând echilibrarea raportului Ca:P.
Ajută la întărirea oaselor, dinților, contribuind la o dezvoltare armonioasă a cățelului și menținerea oaselor câinilor bătrâni în stare optimă.
Conține Vitamina E și acizi grași omega 3, un nivel ridicat de Vitamina D care favorizează absorbția calciului din intestin respectiv încorporarea ei în dinți și oase. Hrănirea cățeilor cu alimente crude necesită introducerea unui supliment cu Vitamina D3 deoarece asigură dezvoltarea armonioasă. La câinii bătrâni la fel de important este Vitamina D 3 pentru menținerea oaselor și a preveni fracturile.
Simptomele deficitului de vitamina D: dureri musculare și articulare, în special la căței pot fi simptomele unei devoltări accentuate. Datorită conținutului de omega-3 este un supliment eficient împotriva bolilor artritice. Se recomandă, datorită vitaminei E, după tratamentul cu ulei de somon.
Se recomandă: pentru câinii adulți se recomandă anual 1-2 tratamente pentru menținerea aportului corect de Ca:P
Este important:administrarea ei poate cauza hipertensiune, de aceea e importantă dozarea corectă. Nu se dă cu ficatul, care are concentrație crescută de Vitamina A. Tratamentul poate dura 8-12 săptămâni după care se recomandă o pauză.
Dozare:
Pentru pisici și câini de dimensiune mică/medie-0,5 linguriță, pentru câini cu greutate peste 20kg-1 linguriță, peste 40kg-2 lingurițe, peste 60kg- 3 lingurițe.

Comments are closed.

Category: Uncategorized
Published on: august 9, 2017
Written by: Gyoparka
Comments: Comments are off for this post.

Share this article

Site-ul este temporar oprit din cauza invertarului. Refuză

Site creat de STARTpeNet