>

Ce fel de pește îi poți da câinelui tău?

Peștele crud poate fi dat la câine întreg, oasele se întăresc doar la încălzire. Deși acest lucru este surprinzător pentru noii proprietari, nu este nevoie să facem prea mult caz din acest fapt. Fiind pradă întreagă raportul carne-oase-organe interne este perfectă, nimic nu trebuie adăugat. Peștele proaspăt, ca și orice alt animal sălbatic, trebuie congelat timp de 2-3 săptămâni înainte de a fi administrat, astfel încât toți paraziți să poată fi distruși. Unele specii pot avea un conținut ridicat de tiamina, deci este recomandabil să hrăniți câinii cu pește de 1-2 ori pe săptămână. Nu este recomandată hrănirea continuă. Tiamina poate cauza deficit de vitamina B1, deci dacă administrați mai mult pește câinelui dvs., este recomandat să completați vitamina B cu drojdie de bere. Cele mai utile dinte pești sunt cele uleioase, carnea cărora conține mai multe grăsimi (cel puțin 30%), în special Omega 3. Denumirea „pește gras” provine de la natura grăsimii, care este mai mare decât a peștilor de apa dulce sau de mare. Pește gras: macrou, germeni, somon, hering, sardine. Acestea ar trebui administrate de 1-2 ori pe săptămână, dacă este posibil. Dacă acest lucru nu este posibil, se recomandă 1-2 cure de ulei de somon pe an, în special în cazul câinilor cu piele uscată, predispuse la mâncărimi.

 

 

Beneficiile Omega 3

Blană strălucitoare și puternică · Protector vascular · Bun pentru ochi · Stimulează funcționarea celulelor cerebrale și a sistemului nervos. Omega 3 este esențial, adică un acid gras indispensabil, organismul nu-l poate produce. Înlocuirea poate fi efectuată numai din surse externe.

Omega 3 omega 6

Ambii sunt acizi grași poli nesaturați. Pentru noi, omega 3 este valoroasă, cu diferențierea a două tipuri de acizi grași EPA și DHA. Deficiență de Omega 6 nu prea are un câine, o poate obține din mai multe tipuri de carne, în timp ce sursa principală de omega 3 de proveniență animală este peștele. De asemenea, poate fi introdus din plante (de exemplu din ulei de nucă de cocos), dar acesta este un alt tip de omega 3, pe care organismul câinelui trebuie să îl transforme. Uleiurile de somon de calitate, presate la rece au un conținut de min. 20% EPA-DHA. Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să obțineți o blană foarte strălucitoare, ar trebui să alegeți ca și cură ulei de somon de calitate timp de două luni în fiecare zi. (Acest lucru înseamnă, de asemenea, că administrarea capsulelor de omega 3 de origine necunoscută, uleiurile tratate termic sau din somon din crescătorii nu prea are sens , citiți eticheta înainte de a alege.)

În magazinul nostru web (www.barf.ro) puteți găsi ulei de somon de înaltă calitate și îl puteți adăuga în siguranță la o dietă gătită sau la alimentație. Din cauza tratamentului la temperaturi înalte a alimentatoarelor extrudate, chiar dacă producătorul adaugă omega 3, își va pierde conținutul înainte de a ajunge la câinele dvs.

Pe rafturile supermarketurilor pot fi găsite, somon sau macrou întreg congelat. Macroul este o pradă întreagă, se poate găsi carne de somon sau cap de somon separat cu coloana vertebrală. Acesta este considerat a fi carne osoasă, deci poate fi administrată.

Cea mai mare concentrație de omega 3 la somon este în cap, deci este o delicatesă foarte valoroasă.

Desigur, peștii de apă dulce sunt, de asemenea, valoroși, deci, dacă cunoașteți un pescar sau prindeți pește, îl puteți da în siguranță câinelui. Nu compensează peștele de mare, conținutul de omega 3 este neglijabil, dar este o sursă bună de carne.

Mai multe detalii despre peștele uleios

Somonul este bogat în vitamine B, vitamina C, minerale: seleniu și magneziu, cu un conținut de proteine ​​de 20 g (100 g pește). Macroul are un conținut de proteine ​​de 21 g (100 g pește) și un conținut de omega 3 mai mic decât somonul. Este o sursă valoroasă de vitamina D, o felie de 112 g, acoperă necesarul de vitamina D la un adult și acest lucru este valabil și pentru vitamina B12. În mod similar, bogat în seleniu și magneziu.

Somn african

Evitați prețul atractiv al unui somn african. Aceste pești trăiesc în ape poluate, își petrec zilele îndopate cu medicamente. Carnea lor este nu numai lipsită de valoare, dar este cu siguranță dăunătoare.

TEST link: https://www.barf.ro/produs/barfers-best-for-cats-pentru-pisici/

Comments are closed.

Category: Uncategorized
Published on: iulie 29, 2018
Written by: Gyoparka
Comments: Comments are off for this post.

Share this article

Site-ul este temporar oprit din cauza invertarului. Refuză

Site creat de STARTpeNet